MENU

Lunch

Croissant 2
boter en veenbessen jam +0,50

Deens roggebrood met…
Rosbief, waterkersmayonaise, jonge sla, dille en chips 6,5

Gerookte kippers, peer, venkel, bleekselderij en citroenmayonaise 7,5

Pompoen, boekweit, ricotta, boerenkool 6,5

Kaas, remoulade, bleekselderij, rode ui gerookte rogge 6,-

Warms
Hollandse garnalen bisque, hangop, citroen 7,5

Geroosterde bloemkool soep met jeneverbes 6,5

Gehakt brood, oerwortel, krieltjes, ingemaakte komkommer 10,5

Snacks

Brood 5
met boter

Gepofte kastagnes 6
kastagnes van de bbq met boter en zout

Crudietes 4.5
verse groenten en dille mayonaise

Fish ’n chips 7
gefrituurde spiering en Hollandse garnalen met frietjes, dille en remoulade

Gehaktballetjes 6
gehaktballetjes ingemaakte komkommer en cranberryjam

Frietjes 3.5
met mayonaise en remoulade saus

Bitterballen 5
met venkel mosterd

Hollandse garnalen bisque 7.5
met hangop en citroen

Gehaktbrood 10.5
met oerwortel, krieltjes, jus en ingemaakte komkommer

Diner

Proef menu

3 gangen 27,50
4 gangen 32,50
5 gangen 37,50

Naast ons Chefs menu hebben wij ook een kleine vaste kaart
Brood met boter

Oesters

Sashimi van makreel, beurre noisset

Gehakt brood, oerwortel, krieltjes, ingemaakte komkommer

Kool en pompoen van de bbq, sali-ui jus, gepofte boekweit en pompoenpitten