MENU

Lunch
12.00 - 16.00

BAGUETTES

Gerookte zalm | rouille | radijs | salade 8.5
Hete kip | ingelegde komkommer | koriander | salade 7.5
Avocado
 | gepocheerd ei | tuinkers |  salade 8
Geitenkaas (V) | babyvijg | walnoot | honing 7.5
Ossenworst | amsterdams zuur | piccalily mayo | salade 7.5
Beemster kaas en/of achterham | boter | sla 6.5

SOEPEN

Soep van de dag 7

SALADES

Gerookte zalm | amandel | rouille | radijs 9.5
Geitenkaas (V) | babyvijg | walnoot | honing | portsiroop 9.5
‘Caesar’ | kipfilet | ei | ansjovis | parmezaan 9.5
‘Koan’ (V) | quinoa| appel | avocado | granaatappel 9.5

WRAPS

Kipfilet | ei | ansjovis | parmezaan | little gem 7.5
Gerookte zalm | rouille | little gem 7.5
Geitenkaas (V) | babyvijg | walnoot | honing | gemengde sla 6

BURGERS | geserveerd met friet en huisgemaakte mayonaise

Black Angus burger à 150 gr. | brioche bol | augurk | tomaat | little gem 15.5
Geitenkaas-quinoa burger (V) | brioche bol | augurk | tomaat | little gem 14.5 

Snacks
12.00 - 21.30

Bittergarnituur (12 st.) 10.5
bittergarnituur (24 st.) 18.5
Bitterballen | rund 5.5
Bitterballen | oesterzwam 5.5
Kaastengels (V) 5.5
Crispy chicken 6.5
Loempia’s (V) 5.5
Bijvangstkroketjes 6.5
Olijven 4.5
Kaasplank | wisselende kazen | notennbrood 10.5
Brood en dips 4.5

Diner
17.00 - 21.00

ENTREES

Steak tartaar | klassieke garnituren ” eigeelcrème 12.5
Burrata | doperwtencreme | citroen | olijf | foccacia 11.5
Zalm tartaar | rouille | gemengde sla 12.5
Salade ‘Koan’ (V)
| babyvijg | walnoot | honing | portsiroop 10.5
Salade geitenkaas (V) | aardappel | prei | koude soep 10.5

PLATS

Confit de canard | krieltjes | roodlof | jus de veau 18.5
Zeebaarsfilet | wisselende garnituren 19.5
Ravioli (V) | ricotta | spinazie | parmezaan | hazelnoot 15,5
Black Angus Burger à 150 gr. | brioche bol | augurk | tomaat | little gem sla | friet 15.5
Geitenkaas-quino burger (V) | brioche bol | augurk | tomaat | little gem sla | friet 15.50
Côte de boeuf à 650 gr. (2 pers) | friet | salaed | JDV 49.5

SIDES

Brood | gezouten roomboter 3.5
Groene salade 4
Verse friet | huisgemaakte mayonaise 4

DRIEGANGENMENU VAN DE CHEF 32.5

KIDS

Spaghetti bolognese | komkommer | snoeptomaatje | fruit 10.5
Kipfilet | frietjes | appelmoes | brownie 12
.5
Ravioli (4 st.) | ricotta | spinazie | tomaat | parmezaan 10.5

DESSERTS (vanaf 12.00 uur)

Citroentaart 7.5
Chocoladetaart 7.5
Proeverij (2 pers.) 16
Kaasplank 10.5
Sgroppino 7