MENU

Ontbijt en lunch

Croissant boter/jam 2.5
Pain au chocolat 2.5
Yoghurt met granola 6.5
Stokbroodje La Vache qui rit 3
Zacht gekookt ei met brioche 3.5

Smørrebrød met

Gerookte kippers, peer, venkel en citroenmayonaise 7.5
Lamsham, augurk, remoulade, geroosterde boekweit, doperwten 7
Groene asperges (vegan), biet, frambozen, kruidensla, ei, zeekraal 7
Tosti met boerenkaas
, venkel-mosterddip 6,5

Zoet

Wortelcake met slagroom 5
Perentaart met slagroom 6
Chocoladetaart (vegan) 6
Pastel de Nata 1.5

Borrel

Brood met boter en dip 5
Bitterballen
8 st. met venkelmosterd 5,5
Kaasstengels
6 st. met venkelmosterd 5,5
Paddestoelbitterballen met venkelmosterd 7
Bittergarnituur
12 st. gemengd 11,5
Olijven en nootjes (vegan) 6
Stukje Doruval kaas
met tomatenchutney 7
Eitje met mayonaise,
haring- & forelkaviaar 7,5
Oesters
per drie stuks 10
Hollandse Nieuwe met ui en zuur 4
Blikje sardientjes
met brood 7,5

De hele dag

Crayfish roll, rivierkreeftjes, brioche, citroenmayonaise, kruidensla 8.5
Gazpacho,
koude tomatensoep met ingelegde mosseltjes 7
Burrata,
met veldsla, sumacdressing, doperwten 8
Groene aspergesalade (vegan)
met krieltjes en rode biet 10
Ceasar salad
, croutons, ei, boerenkaas, ansjovis, caeserdressing  10.5
Gehaktbrood, stroopjus, krieltjes, oerwortel en een slaatje 10.5

De hele dag

Sperzieboontjessalade (vegan) 3
Krieltjes 4,5