VERHUUR

Zoek je een ruimte voor een verjaardagsfeest, een bedrijfsdiner, een vergadering of een heidag?

We hebben ruimtes met prachtig uitzicht op het IJmeer en een zaaltje in de kelder (het Vooronder) dat perfect is voor een verjaardagsfeest of een evenement met live muziek.

Onze restaurantkeuken kan naar wens voor catering zorgen.

Het Restaurant

Beschikbaar van maandagavond tot woensdagavond voor bijeenkomsten, privé-feesten en zakelijke evenementen.

In het café/restaurant met bar kunnen groepen terecht voor bijeenkomsten en evenementen van uiteenlopende aard. Van vergadering tot lasergamen, we denken graag mee. Het restaurant is met zijn grote ramen en prachtige uitzicht op strand IJburg zeer geschikt voor feesten, diners en trouwpartijen.

100 zitplaatsen
300 staanplaatsen
150 m2 oppervlakte

Het Informatiecentrum

Zakelijke bijeenkomsten en presentaties

Het informatiecentrum bevindt zich naast het restaurant. In deze mooie lichte ruimte met openslaande deuren naar het terras kunnen in de avond vergaderingen en presentaties worden gehouden. Ook is deze ruimte ideaal voor privédiners, bouwcafé’s en besloten feesten. Het informatiecentrum kan worden afgesloten van het restaurant en beschikt over faciliteiten zoals een beamer en Wifi.

70 zitplaatsen
100 staanplaatsen
110 m2 oppervlakte

De Dakhaas

Podium en feestzaal

Via het restaurant is de kelder van Lolaland te bereiken. Deze ruimte onder het restaurant beschikt over theaterlichten en een podium. De Dakhaas is daarmee de perfecte plek voor feestjes, optredens, lezingen en debatten en beschikt over een bar.

40 zitplaatsen
80 staanplaatsen
54 m2 oppervlakte